Hirdetés

Befellegzett a 24 moziváltozatának?

|

A hányatott sorsú 24 moziadaptációja jó ideje hánykolódott már remény nélkül, kétségek között a végtelenség tengerén, most végre kimondta a rendező azt, ami tisztáz mindent.

Hirdetés

Antoine Fuqua éppen a Támadás a Fehér Ház ellen című moziját népszerűsítette, mikor is a The Playlist magazin elcsípte a rendezőt és jól megérdeklődte tőle, hogy mi a helyzet az eléggé elhanyagolt 24 című sorozat adaptációjával. Fuqua nem köntörfalazott, hanem kerek-perec kijelentette, hogy nem lesz a projektből semmi, majd hozzátette, hogy vele biztosan nem, de szerinte egyáltalán ne is várjunk 24 mozit. A rendező elárulta, hogy többször is beszélt Kiefer Sutherlanddel, a Fox stúdió benne lett volna a munkálatokban, de a színész inkább a Touch nevű sorozatára fókuszál, ezért otthagyta a tervezet fedélzetét. Fuqua még hozzátette, hogy az idő csak telt és Sutherland dobbantásával ő sem maradhatott, ezért más projekt felé fordult. Sírunk, Vincent?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.