Hirdetés

Before I Wake trailer - A rémálmok valóra válnak

|

Hirdetés

A Relativity Studios bemutatott egy új trailert, amelyben az Oculus rendezőjének új horrorját láthatjuk megelevenedni. Mike Flanagan ezúttal sem bízta a véletlenre a dolgot és egy olyan természetfeletti koncepciót rittyentett össze, amelyben Kate Bosworth és Thomas Jane retteghetnek. És lesz is mitől berosálniuk, ugyanis egy olyan párt játszanak el, akik miután elvesztették fiúkat, egy nyolc éves kisfiút adaptálnak. Amit viszont nem tudnak, hogy a srác, Cody minden álma valóra válik: ez nagyszerű, ha az elhunyt gyermekükről van szó, de kevésbé üdítő, ha démonokat és hátborzongató szellemeket teremt. https://www.youtube.com/watch?v=Ho2Z0LtXsbY   Mivel az Oculus jófajta horror volt tavaly, ezért érdeklődve figyeljük Flanagan újabb próbálkozását is, amely május nyolcadikán nyit a külföldi mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.