Hirdetés

Before We Go - Chris Evans első rendezése előzetest kapott

|

Hirdetés

A Radius-TWC online adta ki a Before We Go első előzetesét. Chris Evans és Alice Eve a történet főszereplői, akik egy kellemetlen szituáció miatt kénytelenek eltölteni egy éjszakát New York-ban. A film azért figyelemre méltó, mert Evans első rendezése és az előzetes alapján úgy tűnik egy szép, kimért, kis léptékű történetet hozott össze. A TIFF-en (Transilvania International Film Festival) debütált először, nem sok vizet zavart, bár nehéz sorsa lehetett a sok Oscarra pályázó film között. Evans első rendezése már elérhető az iTunes-on, az amerikai mozikba pedig szeptember 4-én érkezik. https://www.youtube.com/watch?v=VxJsGKn2kyA

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.