Hirdetés

Befutott a nagy előzetes a Kszi, Simon világában játszódó sorozathoz

|

Hamarosan visszatérhetünk a Creekwood gimibe.

Hirdetés

A Hulu streamingszolgáltatón debütál június 19-én az LMBTQ tematikájú, széles körben elismert Kszi, Simon spin-off sorozata, a Love, Victor, amelyben a 2018-as film főszerepét alakító Nick Robinson narrátorként tér vissza.

Hirdetés

A Kszi, Simonhoz hasonlóan a Love, Victor is egy fiatal meleg srác mindennapjait követi nyomon Michael Cimino megformálásában, aki új tanulóként kerül az eredeti film színteréül is szolgáló Creekwood gimibe. A közel sem zökkenőmentes beilleszkedés, az új város, az otthoni kihívások és a szexuális irányultsága mind megnehezítik majd a címszereplő életét a tízrészes, egyenként félórás epizódokból álló sorozatban.

Hosszas várakozást követően pedig végre megérkezett az első teljes előzetes a szériához, ami egyébként is felettébb aktuális volt a hetekkel ezelőtt közzétett kedvcsináló, valamint a vészesen közeledő júniusi bemutató tükrében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.