Hirdetés

Befutott az első előzetes az Így jártam apátokkal sorozathoz

|

És már a premier időpontját is tudjuk.

Hirdetés

Alig pár hónapja derült csak ki, hogy a Hulu streamingszolgáltatónak köszönhetően végül mégis elkészül a klasszikus státusznak örvendő Így jártam anyátokkal című sitcom régóta tervezett spin-off sorozata, az Így jártam apátokkal (How I Met Your Father), és már meg is érkezett az első előzetes róla, amely egyben a premier pontos dátumát is leleplezi.

Hirdetés

A régi formulát követő sorozatban Hilary Duff alakítja majd a főszereplő Sophie-t, aki elmeséli majd a gyerekeinek, hogy miként találkozott az apjukkal. Rajta kívül fontosabb szerepben feltűnik még Chris Lowell (Veronica Mars), Francia Raisa (Grown-ish), Tom Ainsley (The Royals), Tien Tran (Űrhadosztály), valamint Suraj Sharma (Pi élete). 

Az Így jártam apátokkal 2022. január 18-án debütál a Hulu felületén.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.