Hirdetés

Befutott két hivatalos promókép az új Batwomanről

|

Íme, Ruby Rose utódja teljes valójában is megmutatkozott.

Hirdetés

Mint azt már mindenki kívülről fújja, a Batwoman második évadában új főszereplőt köszönthetünk Javicia Leslie személyében, aki egy Ryan Wilder nevű hősnőként fogja védelmezni Gotham Cityt. A színésznő egy hónapja már megmutatta magáról az első képet az eredeti képernyőtesztről, most azonban hivatalos promóképeken, teljes valójában is szemügyre vehetjük karakterét és annak új szuperhősruháját.

Hirdetés

Az ígéretekhez híven az újradizájnolt jelmez reflektál viselője identitására, hiszen a vörös paróka helyét a színésznő természetes göndör haja vette át, amelyből azért a karaktert meghatározó vörös fürtök sem maradhattak le. A fórumokon teljes joggal vetették fel azonnal, hogy ezzel a mutatós hajkoronával és a göndör fürtökkel elég könnyen ki lehetne deríteni Batwoman valódi személyazonosságát. Mindenesetre a vörös karpántokkal és rövidebb csizmával kiegészült kosztüm az új évad harmadik epizódjában debütál majd, Ryan Wilder az első két részben még Ruby Rose jól ismert Batwoman jelmezét fogja viselni.

A Batwoman második évada 2021 januárjában indul a The CW-n.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.