Hirdetés

Befutottak az első képek a Charlie angyalai reboot forgatásáról

|

Kristen Stewartot így még nem láthattuk soha.

Hirdetés

A Sony Pictures megpróbálkozik egy újabb "klasszikus" újragondolásával, ezúttal a Charlie angyalait szemelte ki, amelyben Cameron Diazék domborítottak eredetileg. Az új felállásban azonban már Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska lesznek az angyalok, de természetesen nem maradhat ki a Charlie arcaként és asszisztenseként szolgáló comic relief, Bosley sem, akit egyelőre ismeretlen okokból három színész is életre kelt majd a film során: az egyik a rendező, Elizabeth Banks, a második a mindig zseniális Patrick Stewart, a harmadik pedig Djimon Hounsou.

Hirdetés

A Charlie angyalai reboot forgatása jelenleg is zajlik Németországban a Just Jared oldalnak köszönhetően pedig megkaptuk a helyszínről az első fotókat, amelyen Kristen Stewartot nézhetjük meg új frizurával, akció közben, amint átviharzik az utcákon. Ha kíváncsiak vagytok rá, íme a galéria:

A film várhatóan 2019. szeptember 27-én kerül az amerikai mozikba. Ti mit gondoltok, kell ez nekünk?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.