Hirdetés

Beindult a Jurassic World vírus oldala

|

Egy egész weboldal áll rendelkezésünkre, hogy megismerjük az új parkot működtető céget és annak igazgatóját, Simon Masrani-t.

Hirdetés

Ha egy kicsit bele ássátok magatokat az oldalba akkor kiderül, hogy a Masrani egy telekommunikációs cég amit Sanjay Masrani alapított 1973-ban. Miután ő elhunyt, fia, Simon (Irrfan Khan) vette át a vezetést 1992-ben. Az új vezető az olaj piac felé vitte a vállalatot, végül pedig 1997-ben Dr. John Hammond halálát követően felvásárolta az International Genetic Technologies-t (vagyis az InGen-t), és nekiállt egy működő Jurassic Park megépítésének a Nublar-szigeten.

Ha kíváncsiak vagytok a weboldalra, akkor ezen a linken érhetitek el. Azoknak pedig akik már tűkön ölve várjk az első előzetest van egy jó hírünk. Ezen az oldalon elindult egy visszaszámlálás (sajnos az oldal nem akar betölteni, de azért ide teszem, hátha másnak igen), ami november 27.-én ér véget, éppen a hálaadás napi NFL meccs közben, amikor reményeink szerint bemutatják a trailert.

A Jurassic World 2015 június 12.-én érkezik Colin Trevorrow rendezésében. Főbb szerepekben Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Nick Robinson, Ty Simpkins, Vincent D’Onofrio, Jake Johnson, Judy Greer és Omar Sy.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.