Hirdetés

Bejelentve a Metal Gear Solid film!

|

A Metal Gear franchise 25. születésnapjának alkalmából Hideo Kojima, a játék mindenható atyja bejelentette rendezvényén, hogy vászonra adaptálják a Metal Gear Solid nevet.

Hirdetés

A lopakodós akció-kaland címmel kapcsolatban remek hírekkel szolgált a 25. születésnap alkalmából megrendezett összejövetelen Hideo Kojima úr, a Metal Gear Solid széria megalkotója. Moziváltozatot kap ugyanis a széria, méghozzá a Sony Pictures és a Columbia Pictures támogatásával. A projektről mindösszesen annyit tudunk jelen pillanatban, hogy A csodálatos Pókember producere, Avi Arad áll mögötte. Arad kijelentette, hogy szeretnének hűek maradni a játékhoz és nem akarnak csalódást okozni a rajongóknak, a minőségre oda fognak figyelni. Arról szintén nem szól a fáma, hogy kik lehetnek a Metal Gear Solid mozi stábjában, de Kojima úr kijelentette, hogy Christopher Nolan, Ben Affleck, Hugh Jackman és Matt Damon a kedvencei, elképzelhető tehát, hogy a Columbia elsősorban nekik tesz ajánlatot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.