Hirdetés

Bejelentve a Torrente 5

|

Mivel Spanyolország egyik első számú exportcikke, Santiago Sagura szép bevételeket ért el a Torrente sorozattal és a negyedik rész is jól teljesített, semmi sem állhatja útját egy újabb résznek!

Hirdetés

A negyedik rész korrekt bevételeit követően borítékolható volt, hogy Segura újra belebújik az alkoholista, szexmániás, rasszista, rosszindulatú zsaru, vagyis Torrente bőrébe, a hivatalos megerősítés már meg is történt. Segura elárulta, hogy már lázasan szorgoskodik a forgatókönyvön, ám azt nem hajlandó még elárulni, hogy Torrente milyen piszkos kalandokba keveredik legközelebb, ám az ötödik rész forgatása jövő nyáron már el is kezdődhet és 2014-ben szeretnék bemutatni. Több konkrétum nem derült ki a közleményből, de ennyi is elég lehet, hogy a Torrente rajongók örömtáncot lejtsenek egymással, viszont ne feledjétek: csak semmi buzulás!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.