Hirdetés

Bemutatják a Warcraft film első trailerét?

|

Hirdetés

Tavaly a Legendary Pictures és a BlizzCon a Comic-Conon és utóbbi saját rendezvényén, a BlizzConon is mutattak egy klipet a készülő Warcraft filmből, de csakis a szerencsés résztvevők láthatták az ízelítőt, ami azóta sem szivárgott ki a világhálóra. A ComicBookMovie és az Entertainment Weekly értesülései szerint viszont a hétvége folyamán - egészen pontosan szombatra várhatjuk - a Legendary bemutatja a World of Warcraft film első trailerét. További konkrétumokat nem kaptunk a leleplezésről, de mi már ennyivel is boldogok vagyunk, már ha tényleg valóra válik az előrejelzés.

maxresdefault
Duncan Jones, a Forráskód és a Hold rendezője felel azért, hogy minden tökéletes legyen (a forgatókönyvet is ő írta Charles Leavitt, a K-Pax és a Véres gyémánt filmek írójának segítségével), míg a technológiai hátteret az Industrial Light and Magic csapata adja. A főbb szerepekben Travis Fimmel (Vikingek, Számkivetettek), Ben Foster (A túlélő, Börtönvonat Yumába, A mestergyilkos), Dominic Cooper (Amerika Kapitány: Az első bosszúálló, Need for Speed, Agent Carter), Toby Kebbell (A titánok haragja, A majmok bolygója: Forradalom, Perzsia hercege: Az idő homokja), Robert Kazinsky (Tűzgyűrű, EastEnders, True Blood) és Paula Patton (Mission: Impossible - Fantom protokoll, Déjá Vu, 2 kaliber). A Legendary Pictures panelje tehát július 11-én, szombaton lesz, míg a Warcraft mozi premierjét nemrég 2015. decemberéről jövő nyárra tolták, így 2016. június 10-ig kell várnunk rá.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.