Hirdetés

Íme a Batman rajongói film, a Ripper

|

Hirdetés

Nemrég elkészült James Campbell dirigálásában a Ripper névre keresztelt Batman rajongói film (részben közösségi finanszírozással), amely a Batman: Gotham By Gaslight képregény alapján készült és a Denevérembert 1888-ba, Londonba helyezi, ahol a legendás sorozatgyilkossal, Hasfelmetsző Jackkel csap össze. A Ripperen látszik, hogy nagy odafigyeléssel készítették, az elmúlt 18 hónapban folyamatosan dolgoztak rajta és csak 23 perces a játékideje, így mindenképpen adjatok neki egy esélyt: https://www.youtube.com/watch?v=trc1ItzBvaE A készítőt a Batman művek mellett saját bevallása szerint a hatvanas és hetvenes évek klasszikus olasz horrorjai/thrillerei és John Carpenter filmjei ihlették a Batman - Ripper megalkotásában. Nektek hogy tetszik a rajongói film?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.