Hirdetés

Bemutatkozott a Need for Speed film

|

A DreamWorks és az EA Games közös projektjének megérkezett az első videója, amelyben nem csak filmbéli jeleneteket láthatunk, de a kulisszák mögé is betekinthetünk.

Hirdetés

A híres videójáték rajongói jobbhíján eddig a Halálos iramban szériát tekintették egyfajta Need for Speed filmnek hiszen az első részek még a jatékhoz hasonló témában készültek. Most a játékszéria is megkapja a hivatalos filmjét. A történet egy utcai autóversenyző (Aaron Paul) köré épül, aki egyességet köt egy gazdas és arrogáns üzletemberrel (Dominic Cooper), aki miatt végül börtönbe kerül. Miután szabadul, csatlakozik a New Yorktól - Los Angelesig tartó versenybe, hogy bosszút álljon. De mikor az ex-partner megtudja szándékait, hatalmas díjat tűz ki a fejére, így illegális versenyzők hada mellett kell átkelnie az országon. A Need for Speedet Scott Waugh rendezi, főbb szerepekben még Imogen Poots, Ramon Rodriguez, Scott Kid Cudi Mescudi és Michael Keaton. 2014 májusában érkezik a mozikba. A videót tovább kattintva megnézheted.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.