Hirdetés

Bemutatták a Daredevil 2. évadának utolsó előzetesét!

|

Hirdetés

Még egy utolsó, iszonyatosan hangulatos előzetes érkezett a Daredevil pénteken megjelenő második évadjához, a két részes nagyon hosszú, illetve a sok kis promó anyag mellé. Az előzetes a Twitteren debütált, amiben vannak már korábban bemutatott jelenetek, de akad pár friss képsor is. Elektra egyre fenyegetőbbnek tűnik, és ahogy elnéztem az akció jeleneteket, talán idén mintha több pénzből gazdálkodhattak volna az új showrunnerek, Douglas Petrie és Joe Quesada, de továbbra is nagyon durván sötét, képileg és hangulatban is: https://www.youtube.com/watch?v=ErAh5jfHIbg Jó sokáig ez lesz az utolsó alkalom, hogy saját sorozattal jelentkezik Daredevil, mert már mindenki megvan a nyolc részesre tervezett Defender szériához. Luke Cage a következő, aki szeptember 30-án kapja meg a saját történetét a Netflixen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.