Hirdetés

Ben Affleck visszatérhet A könyvelő folytatására

|

A színész már tárgyal az akció-thriller második részéről.

Hirdetés

A Ben Afflecket érintő hírek manapság leginkább Batman és a DC filmek körül forognak, de a szuperhősködés mellett más szerepekre is jut ideje a színésznek. Ilyen volt például tavaly A könyvelő Gavin O'Connor rendezésében, aminek most a második része formálódik. Az eredeti stáb több tagja, köztük az Affleck testvérét alakító Jon Bernthal is a visszatérők között lehett, és úgy fest, hogy a címszereplőről sem kell lemondanunk.

Hirdetés

Az első részben Ben Affleck egy autista könyvelőt alakított, aki kettős életet élt. Amikor éppen nem a számokkal dolgozott, akkor bérgyilkosi megbízásokat látott el. A végeredmény egy meglepően szórakoztató és izgalmas akció-thriller lett, ami ha nem is kaszált túl nagyot, a stúdió mégis úgy találta, hogy érdemes elkészíteni a folytatását.

A színész egyelőre az Igazság Ligája utóforgatásain dolgozik, amelyet majd a The Batman követhet, de mivel még nem tudni, hogy mikor kezdik annak a projektnek a munkálatait teljesen elképzelhető, hogy előtte lesz ideje leforgatni A könyvelő 2-t. Persze a rendezésért felelő O'Connornek is van min dolgoznia hiszen a Zöld Darázs rebootja is rá vár, de reméljük, hogy sikerül az egész stáb számára ideális időintervallumot találni a folytatás elkészítésére még a közeljövőben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.