Hirdetés

Ben Affleck átírta a Batman Superman ellen szkriptjét

|

Hirdetés

Akkor jöjjön egy kis történelem lecke és ezzel együtt a lényeg. A Batman Superman ellen forgatókönyvét megírta David S. Goyer (keresztet vet). Aztán miután Ben Affleck a fedélzetre került Batman szerepében, hozta magával Az Argó-akcióval Oscar-díjat bezsebelő Chris Terriot. Majd a forgatási szünetekben maga az Oscar-díjas forgatókönyvíró-színész-rendező is bele írdogált. (Ne felejtsük el, hogy első díját az örök cimbora, Matt Damonnal kapta a Good Will Hunting szkriptjéért). A US Weekly értesülései szerint a mi Gézánk a forgatókönyv pár pontján kívül javarészt a dialógusokon dolgozott (vélhetően a sajátjain):

Az Oscar-díjas forgatókönyvíró mindennap bement az öltözőjébe, hogy felöltse a Batman-jelmezt - magyarázta az akciófilm egyik bennfentese - aztán leült, hogy átdolgozza a szkriptet. Ben nem volt elragadtatva tőle, és minden alkalommal különböző okokat talált arra, hogy helyre hozza.
Az eddigi pletykák szerint Goyer eredeti forgatókönyve több volt, mint egy Acélember folytatás, aztán Terrio a fedélzetre érkezésével Jesse Eisenbergre szabta Luthor figuráját, Affleck pedig vélhetően Batman karakterét formálta magához. A Batman Superman ellen: Az igazság hajnalára már csak egy hónapot kell várnunk, hogy meglássuk a két szuperhőstitán összecsapása hogyan sikerült (a véresebb verzióra viszont a Blu-ray megjelenésig várnunk kell), a főbb szerepekben pedig Affleck mellett Henry Cavill, Jesse Eisenberg, Amy Adams és Jeremy Irons is láthat lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.