Hirdetés

Kétségessé vált Ben Affleck jövője Batmanként (FRISSÍTVE)

|

Egy olyan híresztelés látott a semmiből napvilágot, miszerint Affleck talán már a szóló Batman-filmben sem tér vissza. Frissítés: megcáfolva!

Hirdetés

FRISSÍTÉS: Ben Affleck a Comic-Conon cáfolta, hogy ott hagyná a DC filmjeit és Batman karakterét, mindenkit biztosított róla, hogy továbbra is ő a Denevérember és imádja csinálni! 

KORÁBBAN ÍRTUK: A szóló Batman-filmet érintő megannyi kellemetlenség után a napokban számoltunk be róla, hogy a rendezői széket elfoglaló Matt Reeves elvetette a Ben Affleck és Geoff Johns által megírt forgatókönyvet, helyette pedig a saját elképzeléseit fogja papírra vetni. Habár úgy nézett ki, továbbra is Affleck van a címszerepben, most egy meglehetősen semmiből jött híresztelés szerint ebben mégsem lehetünk olyan biztosak: a The Hollywood Reporter ugyanis úgy tudja, a Warner Bros. azon dolgozik, hogy lecseréljék a színészt a közeljövőben.

Hirdetés

A forrás azt mondja, egy lehetséges színészváltást az univerzumban történő események magyaráznának, ami valószínűleg vagy halált, vagy pedig visszavonulást jelent az Affleck-féle karakter számára valamelyik közelgő DC produkcióban. Ennek egyik fő indoka a kor lehet: a színész most negyvenöt éves, és mire az első önálló Batman kaland 2019-ben vagy később mozikba kerül, addigra már az ötven felé fog közelíteni.

Az biztos, hogy Affleck az újonnan megalakuló Igazság Ligájának jelentős részét képezi, ám a híresztelés alapján az sem kizárt, hogy ezzel látjuk őt utoljára Bruce Wayne szerepében. Reeves elismerte, miszerint megfordult a fejében egy Batman-trilógia lehetősége, és mivel az elmúlt években két filmet is sikeresen vászonra vitt a szintén háromrészes A majmok bolygója új feldolgozásából, vélhetően a Warner támogatja őt a terveiben, ami talán egy fiatalabb színész beválogatásával jár. 

Affleck egyébként maga is jelen lesz a San Diego Comic-Con holnap este esedékes Warner Bros. paneljén, ahol az ígéretek szerint megkaphatjuk az Igazság Ligája második előzetesét és még egyéb meglepetéseket. Nagy eséllyel nem fognak tudni elkerülni kérdést ezzel a témával kapcsolatosan, így ha valami egyebet sikerül megtudni erről a kialakult helyzetről, azonnal beszámolunk róla.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.