Hirdetés

Ben Affleck aláírt a Batman-trilógiára és egy Batman Beyond-filmre?

|

Érdekes irányba vihetik a karaktert.

Hirdetés

Miután Ben Affleck a San Diego Comic-Conon eloszlatta a leváltásáról szóló pletykákat és elmondta, hogy addig marad a köpenyes igazságosztó szerepében, amíg azt a stúdió szeretné, a ComicBookMovie.com legfrissebb jelentése valóban ezt támasztja alá. Úgy hírlik, a színész hivatalosan is aláírt a Matt Reeves által tervezett új Batman-trilógiára, de egyben azt is szeretnék, hogy eljátssza az idős Bruce Wayne-t egy jövőbeli Batman Beyond produkcióban, amire minden bizonnyal sok rajongó vevő lenne.

Hirdetés

"Egy Warner Bros.-hoz közeli forrás szerint Ben Affleck aláírt Matt Reeves trilógiájára Batman szerepében. Affleck tehát további három filmben fogja eljátszani a Sötét Lovagot, az utolsó pedig egy Batman Beyond mozihoz fog vezetni, ami megnyitja a DC Bővített Univerzum következő fázisát."

- írja a portál. Mivel nem nevezték meg a forrásukat és a portál sem feltétlenül ismert az exkluzív hírek megosztásáról, ezért egyelőre ezt nem érdemes többnek tekinteni egy erős pletykánál, de a jelenlegi helyzetben határozottan el tudnánk képzelni ilyen fajta koncepciót.

Három önálló film után Affleck tényleg lenne olyan korban, amivel tökéletesen illeszkedne az öregedő Bruce Wayne szerepéhez a 2040-ben játszódó Batman Beyond-ban, aztán könnyen át is adhatná a stafétát egy fiatalabb színésznek, aki a Terry McGinnis-féle Batmant játszaná a DC későbbi filmjeiben. Ha jól csinálják, akkor ez a terv nagyszerűen elsülhet, de ha valóban ilyen irányt akarnak felvenni, még roppant messze van a vége - egyelőre a nemes egyszerűséggel The Batman címre keresztelt projektre várunk, ami ezek szerint a trilógia nyitó darabja lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.