Hirdetés

Ben Affleck filmet rendez a Kínai negyed készítéséről

|

Roman Polanski és Jack Nicholson halhatatlan klasszikusának elkészülését fogja bemutatni ez a projekt.

Hirdetés

Kínai negyed. Egy megkerülhetetlen filmklasszikus, ami nélkül nem lenne ma az a krimi és film noir, amit ismerünk. Roman Polanski és Jack Nicholson 1974-ben debütált produkciója mit sem vesztett akkori fényéből, mind a mai napig ugyanolyan fényesen és mocskosan csillog. Számtalan ikonikus jelenettel örvendeztetett meg minket, az utolsó, szállóigévé vált mondatát, valamint a Nicholson által megformált J.J. Gittest pedig lehetetlen feledni. Pontosan ezek miatt érdekes, hogy Ben Affleck filmet forgat a Kínai negyed viharos elkészüléséről.

Hirdetés

A Deadline erősítette meg, hogy Az Argo-akció, a Hideg nyomon vagy éppen a Tolvajok városa sztárja és rendezője, Ben Affleck fogja rendezni ezt az alkotást a Paramount Studios égisze alatt (ahol maga a Kínai negyed is elkészült). A vezető producer Affleck mellett Lorne Michaels (a Saturday Night Live fő producere) lesz, és a teljes alkotás Sam Wasson idén megjelent könyvét fogja alapul venni. A The Big Goodbye: Chinatown and the Last Years of Hollywood címmel megjelent regény őszintén számol be a sokszor problémás forgatásról, betekintést enged a kulisszák mögé, és egy átfogóbb képet fest arról a Kínai negyedről, amit már azt hittük, kívülről ismerünk. Reméljük, Affleck érzékenyen nyúl majd a témához, és nem fogja elbagatellizálni.

Ti mit szóltok, megnéznétek egy ilyen filmet a Kínai negyed alapján?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.