Hirdetés

Ben Affleck írhatja és rendezheti az új Batman filmet

|

Hirdetés

Bár cáfolatot vagy megerősítést legkorábban csak a holnapi Batman Superman ellen: Az igazság hajnala panelen kaphatunk, mégis egyre biztosabbnak tűnik, hogy beigazolódik a korábbi pletyka és Bem Affleck valóban rendezni, valamint írni fogja Batman következő önálló filmjét. A Deadline ugyanis stúdió közeli, biztos forrásokra hivatkozva állítja, hogy a Warner Bros. döntésének értelmében Ben Affleck nem csak főszereplőként lesz jelen az új Batman részben, hanem ő fogja rendezni és a forgatókönyvbe is besegít a DC kreatív vezetőjének, Geoff Johns-nak. Utóbbinak nem idegen a Denevérember, elvégre ő írta a Batman: Earth One-t, a Batman: Gotham Knights #49-et, a Batman #606-607-et és számos más füzetért is ő felelt a Justice League képregényekben. Ezenkívül számos Smallvile, Arrow és The Flash epizód köthető a nevéhez, tehát Johns nem éppen tapasztalatlan.

geoff-johns-necessary-evil
Türelmetlenül várjuk, hogy a Warner Bros. kommentálja a Deadline értesüléseit, addig is marad a találgatás: szerintetek az Affleck-Johns páros ideális lenne egy új Batman filmhez?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.