Hirdetés

Ben Affleck új filmje Oscar-barát megjelenési dátumot kapott

|

A Warner Bros. nagy változtatásokat eszközölt időbeosztásán. Ebből Ben Affleck legújabb filmje a Live By Night került ki a legjobban, viszont a LEGO kaland várva várt folytatása húzta a legrövidebbet.

Hirdetés

Legutoljára 4 évvel ezelőtt állt a kamera mögött Ben Affleck, ekkor egy igen maradandó alkotást készített Az Argo-akció címén és a díjeső sem kímélte, ugyanis többek között a legjobb rendezőnek járó Oscar-díjat is megkapta, persze nagyon is jogosan. Színészi alakításai, csupán néhány alkalommal tudtak kiemelkedőek lenni, ellenben rendezői és forgatókönyvírói munkásságával, melyek évről évre érettebbé, kiforrottabbakká váltak. Az Argo-akcióval sikerül beírnia magát Hollywood legfigyelemreméltóbb rendezői közé és azóta figyelem kíséri legközelebbi megmozdulását.

Hirdetés

Tavaly nyáron történt a bejelentés, hogy Ben Géza Affleck újra kreatív alkotóként dirigál majd. A Live By Night-ban az Argo-hoz hasonlóan ismét magát rendezi majd, ám a 70-es évek Iránja helyett az 1920-as szesztilalom idejére az akkoriban dúló szervezett bűnözés bölcsőjébe kalauzol el bennünket. Eddig egészen távoli időpontban, jövő ősszel számíthattunk a megjelenésre Affleck szoros időbeosztása miatt, ám a Warner Bros. most egy egészen Oscar közeli megjelenéssel úgy tűnik, hogy versenybe küldi az aranyszobrocskákért a Dennis Lehane író regényén alapuló Live By Night-ot. A film megjelenését előre hozták 2017. január 13-ára, ami már elég közel van a díjátadóhoz, viszont ez egyáltalán nem új dolog, hiszen a Leonardo DiCaprio főszereplésével készült A visszatérő (The Revenant) is januárban került a mozikba, előtte pedig az Akadémia tagjai zártkörű vetítéseken vagy privát, vízjellel ellátott kópiákon nézhették meg Alejandro Gonzales Innaritu alkotását. A Live By Night nem csupán Affleck miatt, hanem a rendkívül tehetséges színészgárda miatt is figyelemre méltónak ígérkezik. Főbb szerepekben láthatjuk Affleck mellett: a frissen mozikba került Neon démonban főszerepet játszó Elle Fanniget, Sienna Millert, Scott Eastwood-ot és Brendan Gleesont is.

A stúdió időrend kavarásából a legjobban kétség kívül Affleck új filmje járt, ugyanis a többi film esetében már csak csúszások történtek. Gerard Butler sci-fi filmjét már tavaly ősszel 3 hónapot csúsztatták, most úgy tűnik a Geostorm megjelenése csak jövőre, október 20-án esedékes. Owen Wilson legújabb komédiája is az eredetileg novemberi megjelenése helyett a Live By Night után nem sokkal, január 27-én kerül majd a mozikba. A legnagyobb csúszást pedig a LEGO kaland könyvelheti el magának. A Warner 9 hónappal tolta a bemutatót, tehát 2019 februárjában térnek vissza a LEGO figurák egy újabb fergeteges kalandra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.