Hirdetés

Ben Affleck már az önálló Batman filmen dolgozna?

|

Hirdetés

Még tavaly júliusban, éppen a Comic-Con előtt, egy pletyka kelt szárnyra miszerint a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala sztárja nem csupán a Sötét Lovag szerepére, hanem annak szóló filmjének megrendezésére is aláírt. A híresztelés azt is állította, hogy Affleck Geoff Johnsszal fog közösen dolgozni a forgatókönyvön, és noha a stúdió ezt azóta sem erősítette meg, a színész korábban elismerte, hogy a Batman reboot valóban úton van, most pedig arról számolt be, hogy Johnsszal dolgozik egy titkos projekten.

Geoff Johns egy briliáns fickó. Ő az egyik legértékesebb forrás, ha képregényekről van szó. Akárhányszor megemlítek valamit egy képregényből, ami tetszett nekem, ő azt válaszolja, Óh igen, azt én írtam. Kezdem azt hinni, hogy szivat engem, mert lassan mindenre azt mondja, hogy ő írta. Ő és én most együtt dolgozunk valamin, ami miatt nagyon izgatott vagyok, őt pedig imádom. Ő a legjobb.
A hírek szerint a stúdió annyira meg volt elégedve Ben Affleck munkájával a Batman Superman ellenen, hogy szeretnének egy 10 évre szóló szerződést kötni vele, sőt az egész DC Filmes Univerzumot az ő karaktere köré építenék. Az interjú során a színésztől azt is megkérdezték, hogy érdekelt lenne-e egy jövőbeli DC film rendezésében és annak ellenére, hogy pontosan nem utalt a Sötét Lovag rebootjára, elárulta, hogy rengeteget tanult Zack Snydertől és Chris Terriotól a forgatáson.
Persze, elvállalnám. Rendezőként az alapanyagot és a karaktereket tartom a legfontosabbnak, szívesen beszállnék a ringbe és rendeznék valamit, ami ilyen hatalmas méreteket ölt. Sokkal merészebb lettem, mert sokat tanultam Zacktől és Christől miközben figyeltem őket, ahogy összerakják a filmet. Az egyik legértékesebb dolog számomra az volt, mármint a szereplés mellett, hogy láthattam munka közben egy fickót, aki pontosan tudja, hogyan kell egy ilyen szintű alkotást kivitelezni, a legmodernebb technológiákkal, valódi dolgokat vizuális effektekkel kombinálni, mutatványokat csinálni és sok-sok minden mást, ami egy rendező szolgálatára áll. Láttam ahogy Zack lépésről-lépésre felépítette mindezt, szó szerint kézzel rajzolt ábrákat követve és megalkotva belőlük azt a filmet, amit láthattok. Gondolkodtam már ilyenfajta film rendezésén és nagyon értékes leckét tanultam azzal, hogy figyeltem Zacket és azt, hogy hogyan csinálja. Végig azt gondoltam, hogy egyszer talán eljön az a nap, amikor a hasznomra válik ez az információ.
Ben Affleck következő rendezése a Live By Night lesz, ami 2017. októberében érkezik majd a mozikba. Miután végez a forgatással vélhetőleg rögtön utazik is Angliába, ahol április 11-én kezdődik az Igazság Ligája 1. részének felvétele. Reméljük, hogy hamarosan többet hallunk a Batman reboot felől, addig is szánjátok rá az időt hétvégén, és nézzétek meg Affleck alakítását a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.