Hirdetés

Ben Affleck még nem készül a Batman-filmre

|

Hirdetés

Az előzetes véleményeket olvasván beigazolódott abbéli gyanúnk, hogy a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala egyik legjobb aspektusa a bőregér gúnyáját magára öltő Ben Affleck - a színész eddigi rendezéseit látván izgatottak vagyunk, hogy miként fog a karakterhez nyúlni. Egy darabig azonban ne várjunk részletekbe menő nyilatkozatokat a sztártól, ugyanis elmondása szerint az önálló Batman-film (melynek mind főszereplője, mind rendezője Affleck maga, míg a forgatókönyvet Geoff Johns-szal közösen jegyzi) egyelőre nagyon kezdeti stádiumban van (szakkifejezéssel élve: "in development") és a jelenleg egy Live by Night című Dennis Lehane-adaptáción ügyködő aktor egészen addig nem is fog a szuperhősre koncentrálni, amíg jelenlegi projektjének végére pontot nem tesz. [caption id="attachment_82598" align="aligncenter" width="628"]

Live by Affleck
Ben Affleck a Live by Night című filmjének forgatásán.[/caption] Mindeközben egyes jelentések szerint a Warner Bros. egy közel tíz éves szerződést szeretne kötni Affleckkel (azaz még vagy 10 évig játszhatná a Denevérembert), melynek vállalása akár kockázatosnak is bizonyulhat a színész kisebb formátumú, személyesebb vállalkozásaira nézve. Mindenesetre a stúdió reményekkel teli, az Affleck-féle Batman karaktere köré szívesen építenék DC-filmes univerzumukat. A színészt először e hónapban láthatjuk a milliárdos Bruce Wayne-ként, majd augusztusban visszatér egy cameo erejéig a Suicide Squad-ban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.