Hirdetés

Ben Affleck megírta az önálló Batman film forgatókönyvét

|

Hirdetés

Ha van valami, amit a Batman Superman ellen kapcsán a sajtó és a rajongók is egyöntetűen jól fogadtak, az Ben Affleck Batmanje volt, akinek jó ideje úgy fest, hogy kinéz egy önálló film. A Warner fejeseit annyira lenyűgözte a közismerten a Sötét Lovag megszállottjaként számon tartott Affleck szaktudása, hogy ő vitte a BvS fedélzetére Chris Terrio forgatókönyvírót (David S. Goyer szkriptjén sajnos még ő sem tudott érdemben segíteni, mivel csak a párbeszédeket tuningolta fel), és Zack Snyderék ki is kérték a véleményét a film forgatása során. Talán ezért is működtek annyira ezek a szekvenciák. Éppen ezért is régóta emlegetik egy önálló Batman-film élére is, amely ötlet valójában a DC Entertainment elnöke, a legendás Geoff Johnstól ered, akinek Affleck a segítségét kérte a forgatókönyv megírásakor. Azonban Affleck nem csak egy önálló Batman-filmben érdekelt, ahogy arra William Morris Endeavor ügynökség társelnöke, Patrick Whitesell nyilatkozott a THR magazinnak.

Egyelőre az Igazság Ligája első és második részében érdekelt, tehát háromszor biztosan viseli még a köpenyt... Írt egy forgatókönyvet, ami egy nagyon király ötleten alapszik, szóval ez is a lehetőségek között van.
Magyarán, megvan a szkript de egyelőre még közel sem biztos, hogy elkészül a film. Persze a Warner hülye lenne, ha nem használná ki egyik legnagyobb fejőstehenét, egyben a  az egyelőre igencsak ingatag lábakon álló DC Univerzum legbiztosabb alapját. Ugyanakkor Affleck is kellően be van táblázva, hiszen heteken belül el kezd forogni az Igazság Ligájának az első része, és 2019-re tervezik bemutatni a második részt. emellett ott van saját rendezése, a Denis Lehane regénye nyomán készült Live by Night, amelynek munkálatai Az igazság hajnala miatt csúsztak, így a filmmel csak a jövő év második felében találkozhatunk. Tegyük hozzá, hogy mind a stúdió, mind Affleck nagyon szeretné tető alá hozni az önálló Batman-filmet, a kérdés, hogy hogyan tudnák besűríteni a menetrendjükbe. Mindenesetre Affleck Batmanjével még idén találkozhatunk egy kisebb mellékszerepben az Öngyilkos Osztagban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.