Hirdetés

Ben Affleck rendezheti Az Igazság Ligája mozit?

|

A Marvel rendkívül elhúzott a Bosszúállók és Joss Whedon segítségével, itt az ideje tehát, hogy a DC is bekeményítsen és elkészítse Az Igazság Ligája filmet. De vajon ki dirigálhatná le?

Hirdetés

Ki sem találnátok a megoldást. A Hideg nyomon és a Tolvajok városa rendezője, megannyi film főszereplője, Ben Affleck neve merült fel Az Igazság Ligája projekt rendezői posztjára, legalábbis a Variety tudni véli, hogy a Warner Bros. benne látja a legtöbb fantáziát. Az Igazság Ligájában Batman, Superman, Wonder Woman, Zöld Lámpás és Flash egyesülését nézhetnénk végig, majd jó szuperhősökhöz méltóan összeakasztanák bajszukat egy főellenséggel. Mivel Christopher Nolan Batman-trilógiája és a jövő nyárra várható Man of Steel is rendkívül realisztikus és inkább a dráma felé megy el, mint sem az akció felé, ezért nem tűnik logikátlannak a Warner óhaja, miszerint Affleck vezényelje le a hősök találkozását. Gondoljunk csak bele: a direktori területen még kezdőnek számító úriember mindkét eddigi rendezése erősen drámai beütésű volt és ha Az Igazság Ligája mozit is hasonló vágányra terelné, az újabb érdekes dolgokra terelné a hangsúlyt. Vajon mit válaszol Affleck a Warner felkérésére?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.