Hirdetés

Ben Affleck rendezi az új Batman filmet?

|

Hirdetés

Szépen alakul a Warner Bros. menetrendje és egyre több hír érkezik a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala felől is, de még fájóan keveset tudunk Batman soron következő önálló mozijáról. Hivatalos információval sajnos ezúttal sem szolgálhatunk, egy újabb pletyka viszont akad a Latino Review jóvoltából. Tessék fenntartásokkal kezelni, de a Latino Review értesülései szerint Ben Affleck nem csupán a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában és a két fejezetre osztott Igazság Ligájában ölti magára a denevérjelmezt, hanem a hős 2018-ban érkező saját filmjében is, de nem ez a legérdekesebb, hanem hogy állítólag a rendezői feladatokat is ő fogja ellátni. A Latino Review úgy tudja, hogy az egyszerűen csak "The Batman" névre keresztelt mozi forgatókönyvét Chris Terrio írja és valószínűleg Affleck is besegít majd neki. Ők ketten egyébként dolgoztak már együtt az Oscar-díjas Az Argo-akció esetében. [caption id="attachment_54719" align="aligncenter" width="1024"]

55318f086f26d9cb486a900d_batman-v-superman
Ben Affleck - Bruce Wayne[/caption] Ha jobban belegondolunk, van Terrio alkalmazásában logika, elvégre nemrég felkérte a Warner Bros., hogy pofozza ki a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala forgatókönyvét David S. Goyer munkája után, valamint mindkét Igazság Ligája filmet ő írja, tehát a Sötét Lovag elkövetkezendő évekre betervezett filmes kalandjait ő alakíthatja. [caption id="attachment_54716" align="aligncenter" width="1024"]
Chris Terrio
Chris Terrio[/caption] Mindazonáltal nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy ezek meg nem erősített pletykák, vagyis a Warner Bros. hivatalos közleményéig - vagy a Collider szerint a Comic-Conig - csak a találgatás marad. Mi a véleményetek az Affleck - Terrio párosról?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.