Hirdetés

Ben Affleck szerint nem biztos, hogy összejön a Batman film

|

A Batmant alakító színész szerint nincs kész az önálló film forgatókönyve, és lehet, hogy végül nem is lesz belőle semmi.

Hirdetés

Ha nem is kirobbanó sikerrel, de a Batman Superman ellen kétségkívül tempósan beindította a DC Bővített Univerzumát, hiszen olyan karaktereket mutatott be, mint Wonder Woman (Gal Gadot), Lex Luthor (Jessie Eisenberg) és persze Ben Affleck Bruce Wayne/Batmanjét. Már hónapokkal Az igazság hajnala premierje előtt hallhattunk pletykákat, hogy a stúdió felkérte Afflecket arra, hogy írja, rendezze és természetesen szerepeljen a következő önálló Batman filmben. Habár a projektnek mindezidáig nincs hivatalos bemutató dátuma, mindenki úgy gondolta, hogy jó irányba haladnak vele előre, hiszen Geoff Johns is beugrott segíteni a forgatókönyvben. Most úgy fest, hogy mégiscsak vannak problémák.

Hirdetés

A The Guardian készített interjút Ben Affleckkel, aki a legújabb rendezését, Az éjszaka törtvényét népszerűsíti. A színész múlt hónapban még arról beszélt, hogy akár már tavasszal kezdődhet a 'The Batman' forgatása, viszont most sokkal inkább úgy hangzik, hogy még semmi sincs kőbe vésve, és akár még a kukában is végezheti a film.

"Semmi sincs még lefixálva és nincsen forgatókönyvünk. Ha nem úgy jön össze, amire azt mondanám, hogy remek, akkor egyszerűen nem fogom megcsinálni."

Ez a nyilatkozata egybevág azzal, amit Affleck már régóta szajkóz, amíg nincs egy jó forgatókönyvük, addig film sem lesz. Múlt hónapban arról is kaptunk hírt, hogy a film szkriptje egy igazi katyvasz és a stúdió egyáltalán nem boldog vele. Habár erről semmiféle megerősítést nem kaptunk, az hogy most a színész egyenesen azt állítja, hogy nincs forgatókönyvük, könnyen jelentheti azt, hogy a Warner elvetette azt a változatot, amit ő készített és most új író után kutat.

Persze teljesen fölösleges ilyen rosszmájú találgatásokba bocsátkozni, és azt sem szabad elfelejteni, hogy a közelmúltban Greg Silverman, a Warner Bros. azóta már leköszönt produkciós elnöke azt állította, hogy 2018-ban biztosan érkezni fog az új Batman film. A stúdiónak 2018. október 5-re volt kitűzve egy ismeretlen filmje, ám később az Aquamant tolták erre a dátumra. Azóta sokan úgy vélik, hogy az Aquaman korábbi premierjén, vagyis 2018. júliusában érkezhet a 'The Batman'.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.