Hirdetés

Ben Affleck többször is eljátszhatja Batman karakterét?

|

Tovább gyűrűzik a "Ben Affleck lett Batman" téma (amit már most rengetegen unnak) és a legutóbbi információk szerint Affleck állítólag több filmben is Batman bőrébe bújhat.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Ben Affleck nem csupán egyszer játszhatja el Batman karakterét, hanem több filmes szerződést kötött a Warnerrel, ami a pletykák szerint azt jelentheti, hogy nem csupán a Batman vs. Superman filmben, de a Batman rebootban és az Igazság Ligájában is ő lehetne az álarcos igazságosztó. A tárgyalások egyébként állítólag már év elején megkezdődtek és maga Zack Snyder érdeklődött utána, hogy Affleck mit szólna a szerephez, aki rögtön beleszeretett a történetbe és a karakterbe. Azt beszélik, hogy a tárgyalások annyira titkosak voltak, hogy a Warner Bros. néhány vezetője sem tudott róla. Az acélember 2, avagy Batman vs. Superman várhatóan 2014. februárjától egészen augusztusig forog majd Torontóban, a premier pedig 2015. július 17-re esik. Ti mit szóltok a pletykához? Unjátok már egyébként a Ben Affleck híreket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.