Hirdetés

Ben Affleck újra rendezni fog

|

Hirdetés

Az Oscar-díjas Argo-akció megrendezése óta már évek teltek el, de úgy látszik, hogy újra a kamera mögé fog állni Ben Affleck. A Variety forrásaiból kiderült, hogy a Warner Bros. zöld lámpát adott következő projektjének, a Live by Night-nak. A szesztilalom idején játszódó bestsellert eredetileg is Affleck rendezte volna, de a Holtodiglan és a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala munkálatai késleltették a film előkészületeit. Ez nem az első alkalom, hogy Dennis Lehane regényét vászonra viszik: Affleck első rendezése a Hideg nyomon volt és Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio közös filmje a Viharsziget szintén az író regényén alapult, talán ezért döntött úgy DiCaprio, hogy producerként támogatja a filmet. Köztudott, hogy Affleck aprólékos az elő- és utómunkálatokkal , a tavasszal véget ért The Accountant forgatása után négy hónapig nem kezdett más filmek munkálataihoz, hogy csiszolja a forgatókönyvet és a szereplőválogatást sem szerette volna elsietni. A Főbb szerepekben feltűnik Zoe Saldana, Elle Fanning, Sienna Miller, valamint az írás és rendezés mellett Affleck is szerepet vállalt. Leonardo DiCaprio mellett producer még Jennifer Todd és Jennifer Davisson Killoran. A Live by Night 2016 őszén kerül majd a mozikba.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.