Hirdetés

Ben Affleck végre megszólalt Batman szerepe kapcsán

|

A nagy bejelentés óta szinte nem volt olyan aki nem reagált volna pozitívan vagy negatívan a választásra, még Michael Keaton és George Clooney is kifejezték véleményüket, de az szinte fel se tűnt, hogy Affleck eddig még nem is nyilatkozott.

Hirdetés

A színész éppen a Vakszerencse című, szeptember 26-án érkező filmjét reklámozza és végre egy beszélgetés során szó esett a szuperhősről is. "Annyira döbbenetes, nagyon izgatott vagyok. Felhívtak és megkérdezték, hogy szeretnéd ezt csinálni, én pedig mondtam, hogy már nem vagyok 25, biztosak vagytok benne? Azután azt mondták, hogy menjek el és nézzem meg, hogy mit csinálnak. Hihetetlen volt." Affleck így folytatta: "Zack [Snyder] hihetetlen odaadással dolgozik rajta.. nyilvánvalóan, nem csinálhatjuk azt amit Christian [Bale] csinált, azok a filmek csodálatosak, úgyhogy most valami mást szeretnének csinálni, de úgy hogy mégis összhangban legyenek. Szóval azt gondoltam, hogy... ez így egy zseniális módja ennek az elkészítésének, és már tudom, hogy hogy kapaszkodhatok ebbe bele." 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.