Hirdetés

Ben Kingsley egy titkos Marvel projekten dolgozik

|

Kész, ennyi volt, teljesen összezavarodtunk. Ben Kingsley azt nyilatkozta, hogy egy titkos Marvel projekten dolgozik, ami akár azt is jelentheti, hogy a stúdió ismét csavar egyet azon, amit már megcsavartak a Vasember 3-ban.

Hirdetés

Miközben Ben Kingsley a Végjáték sci-fit reklámozza, az egyik újságíró csak úgy mellékesen megérdeklődte tőle, hogy a jövőben lenne-e kedve ismét a Marvellel dolgozni, majd a kérdő szeme nagyra tágult, mikor Kingsley azt felelte, hogy egy titkos Marvel projekten dolgozik, de nem mondhat többet, várjuk ki a végét. Azt még azonban hozzátette, hogy rendkívül jó érzés volt a Vasember 3 csapatának egy részével újra dolgozni és újra látni őket, mivel ez egy csodálatos család. [SPOILER] Lehetséges, hogy mégsem Guy Pearce lesz az a bizonyos Mandarin, hanem az, akiről azt hisszük, hogy egy Trevor Slattery nevű egyszerű színész? Ez olyan csavar lenne, ami felforgatná a dolgokat és akár azt eredményezhetné, hogy összeállnak a Mesterbűnözők Mandarinnal az élen. [SPOILER VÉGE] Szerintetek mi lehet az a titokzatos projekt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.