Hirdetés

Ben Mendelsohn csatlakozhat az első Star Wars spinoffhoz

|

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy Felicity Jones kapta meg a Rogue One-ra keresztelt Star Wars spinoff főszerepét, most pedig egy újabb lehetséges csatlakozó neve került napvilágra. A Deadline értesülései szerint Ben Mendelsohn, ausztrál színészt nézte ki magának a Disney, természetesen a stúdió még nem erősített, de nem is tagadott, semmit. A színész jelenleg a Netflix Bloodline című sorozatában látható és ha minden jól megy akkor egy főbb szerep várományosa a Rogue One-ban. A spinoff története kapcsán szintén csupán pletykákra hagyatkozhatunk, melyek szerint a történet egy csapatnyi fejvadászt, vagy kalózt követ, akik próbálják megszerezni a Halálcsillag tervrajzait. A filmmel kapcsolatban azt is híresztelték már, hogy Han Solo (Harrison Ford) is feltűnhet benne valamilyen formában, de természetesen ezt sem erősítette még meg egyetlen hivatalos forrás sem. A Star Wars: Rogue One-t Gareth Edwards (Godzilla) rendezi, Chris Weitz forgatókönyve alapján. A stúdió már kitűzte a film bemutatóját 2016. december 16.-ra, de egyelőre még nem tudni, hogy mikor veszi kezdetét a forgatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.