Hirdetés

Ben Mendelsohn fog gonoszkodni Robin Hood ellenében

|

A Zsivány Egyes főgonosza a sherwoodi erdő hősének keserítheti meg az életét.

Hirdetés

Az már a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet előzeteseit látva bizonyossá vált, hogy Ben Mendelsohn (A Sötét Lovag - Felemelkedés, Animal Kingdom, Túl a fenyvesen) hálás szerephez jutott a birodalmi tiszt, Orson Krennic személyében és ezt a film után is csak megerősíteni tudjuk. Úgy fest, hogy az egyre felkapottabb ausztrál színész a továbbiakban sem szakad el a negatív figuráktól.

Hirdetés

Persze sajnálnánk, ha belesüppedne a negatív karakterekbe - mégha rendkívül hálás szerepekről is van szó - viszont a tolvajok hercegének eredettörténetét elmesélő Robin Hood: Origins stábja így ismét egy tehetséges névvel bővült. A Kingsman Tökije, Taron Egerton fog majd harisnyát húzni (ami tudjuk A fuszeklik fejedelme óta, hogy széria tartozék), Skarlát Will szerepét A szürke ötven árnyalata szadomazojáért rajongó "szőke hercege", Jamie Dornan öltheti magára, Lady Mariont a Kémek hídjában Tom Hanks lányaként feltűnt Eve Hewson játssza, míg Little John-t ezúttal az Oscar-díjas Jamie Foxx fogja alakítani. Mendelsohn (mondhatni értelemszerűen) a nottinghami sherrifet formálja meg, így előre izgulunk, hogy fel fog-e érni a nagyszerű Alan Rickmanhez a szerepben. A filmet az eddig sorozatokban tevékenykedő Otto Bathurst (Birmingham bandája) fogja dirigálni és jelenleg 2018 március 23.-a a megcélzott premier.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.