Hirdetés

Benedict Cumberbatch is csatlakozik a Twelve Years a Slave-hez

|

Steve McQueen (A szégyentelen, Éhség) történelmi drámája Solomon Northup 1853-ban írt önéletrajzi írásán alapul. Pár nagyobb nevet már sikerült leszerződtetni, a legújabb szerzemény pedig a Sherlockból ismert színész.

Hirdetés

A sztori az 1840-es New Yorkban játszódik és a Chiwetel Ejiofor (Az ember gyermeke) által játszott Northup körül forog. A szabad fekete férfit egy washingtoni állásajánlattal megvezetnek, hogy elrabolják, egy Louisianában található ültetvényre vigyék és munkára kényszerítsék. Cumberbatch egy földesurat játszik, aki megvásárolja Northupot, viszont a fekete férfi mérnöki képességeivel saját oldalára állítja "gazdáját". A további szerepekben Michael Fassbender, Brad Pitt, Adepero Oduye, Taran Killam, Scoot McNairy, Ruth Negga és Paul Dano látható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.