Hirdetés

Benicio del Toro csatlakozik a Galaxis Őrziőihez

|

Benicio del Toro áláírt a Galaxis őrzőire, hogy eljátsszon egy eddig ismeretlen, de kulcs fontosságú karaktert. Vajon ki lehet az?

Hirdetés

A stáb egyre bővül, olyan színészek szerződtek már le, mint Chris Pratt (Peter Quill), Dave Bautista (Drax), Zoe Saldana (Gamora) és Michael Rooker (Yondu), mellettük pedig ott van Lee Pace, Ophelia Lovibond, Glenn Close és Karen Gillan. Lee Paceről úgy tudni, hogy a főellenséget, The Collectort fogja alakítani. A legújabb Oscar díjas színészünk azonban még nem tudni, hogy kinek a bőrébe bújik. Tudva, hogy szerepe kulcsfontosságú két karakterre tippelhetünk, Rocket Racoonra és Thanosra. A rajongók egyenlőre Rocket Racoon felé húznak, hiszen a színész páratlan képességei talán elegendőek, hogy vászonra vigyen egy nagydumás mosómedvét az űrből.

A forgatás nyáron kezdődik meg, a kitűzött premier 2014 augusztus 1., ami nálunk valószínűleg egy héttel csúszik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.