Hirdetés

Benoit Blanc Görögországban nyomoz a Tőrbe ejtve 2 első forgatási fotóin

|

Végre elkezdődtek a folytatás munkálatai.

Hirdetés

A sztárokkal teletűzdelt, a konvencionális krimiket kissé feje tetejére állító Tőrbe ejtve sikere egyértelműsítette, hogy Rian Johnsonnak folytatnia kell a filmet, ami szerencsére meg is fog valósulni a Netflix támogatásával. Az elmúlt hónapokban a második részhez is valódi sztárgárdát verbuvált a rendező, és több biztos forrás alapján immáron a forgatás is kezdetét vette.

Hirdetés

Rian Johnson és az ezúttal is Daniel Craig vezette színészgárda hivatalosan is hozzálátott a Tőrbe ejtve 2 munkálataihoz, méghozzá Görögország egy igen kellemes napos vidékén. Erről nemcsak a forgatásról származó első lesifotók, de a rendező tweetje is tanúbizonyságot adott, aki néhány szó kíséretében megerősítette, hogy forognak a kamerák:

"Ééééés VISSZATÉRTÜNK! A következő Benoit Blanc-rejtély forgatásának első napja. Szeretnék köszönetet mondani minden kedves, türelmes embernek itt Görögországban, amiért engedélyezték, hogy elkövessünk egy gyilkosságot a békés partjaikon."

A szemfülesek pedig Craig mellett Kathryn Hahnt és Kate Hudsont is kiszúrták a forgatáson:

A fent említettek mellett tudjuk, hogy Dave Bautista, Edward Norton, Janelle Monáe és Leslie Odom Jr. is szerepelni fognak a Rian Johnson által írt és rendezett krimiben. A hivatalos bemutatódátum egyelőre nem ismert, de az biztos, hogy Johnson már egy harmadik rész forgatókönyvével is elkészült, szóval ameddig kitart a siker, számíthatunk további Blanc-ügyekre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.