Hirdetés

Berendelt az HBO - Jön a Trónok harca, Az alelnök és a Szilícium-völgy folytatása

|

Hirdetés

Az HBO is beállt a nagy tévé csatornák mögé és elkezdett tervezni jövőre. Persze nyilván nem most álltak neki, de velünk csak most osztották meg. Hivatalosan is bejelentették, hogy lesz Trónok harca 7. évad, arról nem nyilatkoztak, hogy ekkor most ez hány részt is jelentene. A készítők D.B. Weiss és David Benioff a 6. évad után összesen csak 13 részt szeretnének csinálni, de ők is bevallották, hogy ez még nem fix, de közel áll az elképzelésükhöz, mert elkezdtek visszaszámolni a befejezésig. Az HBO pedig nem arról híres, hogy foggal-körömmel ragaszkodna egy sorozathoz és valószínűleg tiszteletben fogja tartani a kívánságukat. Azért valami spin-off félét biztos nem utasítanának vissza, de az erre vonatkozó tervek egyelőre valakinek a fiókjában hevernek, mert Michael Lombardo megerősítette, hogy egyelőre nem áll szándékukban más sorozatot készíteni, ami kapcsolódna a Trónok harca világához. Mindeközben sem Az alelnök, sem a Szílicium-völgy berendelése nem meglepetés, mindketten zászlós hajónak számítanak a csatornánál és továbbra is szépen muzsikálnak. Előbbi hatodik, míg utóbbi negyedik évados berendelést kapott. Mind a három sorozat április 24-én, vagyis most vasárnap tér vissza a képernyőkre a legújabb szezonjukkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.