Hirdetés

Berendelte két szitkomjának folytatását a FOX

|

Hirdetés

Az amerikai FOX nem igazán nevezhető túlságosan nézett tévécsatornának, és ugyan vannak sikeresebb műsorai (Empire, X-Akták, American Idol), de a legtöbb saját gyártású produkciójuk, és főként a szitkomjaik sajnos kevés tévézőt vonzanak a képernyők elé. Azonban az egykori piacvezető tévécsatorna ismét bebizonyította, hogy a siker csak viszonyítás kérdése, és ami más adón hatalmas bukás lenne, az náluk  bőven korrekt eredménynek számít.

foxberendelestlmoe
A FOX még nem döntött minden műsoráról, de azt már tudni, hogy az Empire és a Scream Queens is visszatér egy-egy újabb évadra, valamint folytatódik, de immáron Jack Bauer nélkül a 24 és újra láthatjuk A szökés szereplőit az ikonikus, börtönös széria folytatásának szánt minisorozatban. A Collider információ szerinte ezen berendelések sorához csatlakozott tegnap a Brooklyn 99 - Nemszázas körzet című fergetes rendőrös szitkom, valamint a kritikusok által dicsért The Last Man on Earth. Előbbiből a következő tévés szezonban a negyedik, utóbbiból pedig már a harmadik évadot fogjuk látni. Nektek melyik e kettő közül a kedvencetek? Örülünk a folytatásuknak?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.