Hirdetés

Folytatódik a Grace klinika és a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?

|

A sorozatok folytatását általában tavasszal, nyár elején szokták berendelni, azonban mindig akadnak kivételek. Most három szériának is megelőlegezték a bizalmat.

Hirdetés

Az ABC az az amerikai tévéadó, amely elsősorban a női nézőközönséget szolgálja ki. Náluk futott hatalmas sikerrel a Született feleségek, és adják a mai napig mondhatni töretlen sikerrel a Dancing with the Stars és a The Bachelor realityket. Náluk fut a Modern család, és ők adták a tavaly véget ért Castle című krimisorozatot is. A tévécsatorna pár éve kitalált egy brandet, a TGIT-t, aminek keretében brutálisan erős csütörtök estét állítottak össze.

Hirdetés

A Thanks God It's Thursday-t nyugodtan nevezhetnénk Shonda Rhimes saját napjának is, ugyanis csütörtökönként az ő nevével, vagy produceri munkájával fémjelzett tévésorozatok kerülnek képernyőre az ABC-n. Most pedig ezen sorozatok közül három is megkapta a folytatását.

A Grace klinika az ABC egyik legrégebbi műsora és talán jelenleg ez a legidősebb kórházas dráma a tengerentúlon. A 2005-ben indult széria idén ősszel a 14. évadát kezdi majd meg, és a nézők egy cseppet sem untak rá Ellen Pompeo történetére, hiszen részenként 8-9 millióan követik a kórházi drámákat.

Folytatódik még a Botrány című szappanosabb politikai dráma is. A Kerry Washington főszereplésével készült sorozat szeptemberben a hetedik évadát kezdi majd, és bár túl van fénykorán és részenkénti 10 milliós nézettségén, továbbra is az egyik legkedveltebb műsornak számít. Ahogyan a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? is, amely szintén kevesebb nézőt érdekel, mint pár éve, de nézik elegen ahhoz ezt a csavaros jogi drámát, hogy visszatérjen a negyedik évadával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.