Hirdetés

Berendelték a Stranger Things 3. évadát

|

Nem túl meglepő, de mostmár nem kell izgulnia azoknak, akik a Stranger Things folytatását várják.

Hirdetés

A Netflix bejelentette, hogy hivatalosan is zöld utat adtak a Stranger Things 3. évada előtt. A Duffer testvérek sorozatának második etapja idén ősszel mutatkozott be, ami legalább olyan jó, ha nem jobb értékeléseket kapott, mint az első felvonás. Ilyen fogadtatással és az utolsó epizód zárásával, ami egyértelműen nyitva hagyta az ajtót a folytatásnak, nem is igazán volt kérdés, hogy többet kapunk a Netflix egyik legnépszerűbb szériájából.

Hirdetés

A 3. évad tervezett premierjéről egyelőre még nem tudunk sokat, de vélhetően valamikor 2018. év vége körül, vagy esetleg 2019. elején meg fog érkezni. Jelen tudásunk szerint visszatérőkként üdvözölhetjük majd Winona Ryder-t, David Harbour-t, Finn Wolfhard-ot, Noah Schnapp-et, Millie Bobby Brown-t, Caleb McLaughlin-t, Gaten Matarazzo-t, Cara Buono-t, Natalia Dyer-t, Charlie Heaton-t, Joe Keery-t, Dacre Montgomery-t és Sadie Sink-et.

Egyes teóriák szerint bővebb felfedezésre kerülhet az a szál, ami kissé mellékvágányra vitte a történetet a 2. évad 7. epizódjában. Habár kétség kívül érdekes lehetőségek rejlenek ebben is, sokan fejezték ki elégedetlenségüket a résszel kapcsolatban, így elképzelhető, hogy ezen hangok hatására inkább egy másik irányt választanak a készítők.

Ti mit gondoltok, merre lenne érdemes tovább vinni a történetet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.