Hirdetés

Archer egy ideig még biztosan velünk marad

|

Az FX kivárt, és csak a napokban jelentették be, hogy folytatják népszerű animációs sorozatukat, az idehaza is jelentős rajongótáborral rendelkező Archer-t.

Hirdetés

A sorozatból az Amerikai Egyesült Államokban nemrég, június elején ért véget a hetedik évad, Magyarországon pedig tavasszal finálézott a hatodik felvonás. A külföldi, és vélhetően a hazai rajongók is tűkön ülve várták a tévéadó ítéletét, amely nem is olyan régen fénypostával meg is érkezett.

Hirdetés

Az Archer folytatódik, ráadásul nem akárhogyan. Az FX ugyanis nem csak a nyolcadik szezont rendelte be, hanem kért egy kilencedik és tizedik fordulót is ebből az animációs sorozatból. A korábbiaktól eltérően azonban kevesebb epizóddal kell majd a rajongóknak beérniük, ugyanis a most bekért három évad egyenként csak nyolc részes lesz az eddig megszokott 10-13 epizódhoz képest. Az mindenképpen jó hír, hogy Archer és kis csapata egy ideig még képernyőn lesz, az viszont már kevésbé lehet örömteli, hogy a Collider nevű online újság a hármas berendelés kapcsán előállt azzal a felvetéssel, hogy ez akár a széria végét is jelentheti. Ez azonban egyelőre csak találgatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.