Hirdetés

Berendelték a Grimm folytatását, jöhet a hatodik évad

|

Hirdetés

Az NBC miután már szinte az összes drámasorozatának bekérte a folytatását, és biztos volt, hogy ősszel többek között visszatér a Feketelista, a Chicago-trió, az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály és a Rejtjelek, a Grimm című misztikus thriller rajongóit továbbra is bizonytalanságban tartották, és egészen tegnap éjszakáig váratták a sorozat kedvelőit a hírrel, de a The Hollywood Reporter lehozta: folytatódik a természetfeletti krimis kaland, melyből idén márciusban került adásba a 100. epizód.

grimmcikk2
A Grimmből az Amerikai Egyesült Államokban jelenleg az ötödik évad látható, idehaza pedig nemrég debütált a negyedik szezon a VIASAT6 műsorán, és még egy évig biztosan lesz mit néznie a rajongóknak, ugyanis ősszel érkezik a hatodik felvonás. Várjuk?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.