Hirdetés

Berendelték a Tabu folytatását - tovább dörmöghet Tom Hardy

|

Tom Hardy a mozivásznak után a tévéképernyőket is meghódította.

Hirdetés

A 19. században játszódó Tabu egy csapásra a kritikusok kedvencévé vált, és szinte csak elismerően tudtak nyilatkozni a szériáról, melynek Tom Hardy nem csak főszereplője, hanem producere és társalkotója is Steven Knight (Birmingham bandája) mellett.

Hirdetés

Az Egyesült Királyságban a BBC-n, az Egyesült Államokban pedig az FX-en futó sorozat mindenhol beváltotta a hozzá fűzött reményeket és bár kissé esett a nézettsége, így se volt kérdés; berendelik a folytatást. Tom Hardy tehát újra felveszi majd kalapját és tovább dörmögi James Keziah Delaney történetét.

Hazánkban március 17-én, az HBO műsorán debütál majd magyar szinkronnal a Tabu, mi pedig hamarosan interjúkkal tarkított beszámolóval jövünk a sorozat szinkronforgatásáról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.