Hirdetés

Berobbant a The Boys második évadának végső előzetese, mellé két látványos poszterrel!

|

Új fokozatra kapcsol a szuperhősökkel szembeni háború.

Hirdetés

Megérkezett az utolsó nagy előzetes az Amazon szuperhősös szatírájához, a The Boys ugyanis kereken egy hónap múlva tér vissza a képernyőkre, mindjárt három epizóddal. Az alkotók által még intenzívebbnek és még őrültebbnek beígért második szezon friss kedvcsinálója nem hazudtolja meg önmagát, miközben szintet lép a háború a hétköznapi emberekből verbuválódott csapat és a korlátlan hatalmat élvező szuperhősök között.

Hirdetés

A folytatásban Billy Butcher és kompániája szuperhősellenes tevékenységüknek köszönhetően az ország legkörözöttebb személyeiként próbálják meg egyszer és mindenkorra lekapcsolni a Szupikat menedzselő Vought nevű céget. A Hetek névre hallgató elittársulat ráadásul egy új taggal is bővül Stormfront személyében, aki szemmel láthatóan van elég rátermett ahhoz, hogy megkérdőjelezze Homelander hatalmát.

Az előzetes mellé az Amazon két eddig nem látott poszterről is lerántotta a leplet, az egyiken Butcher (Karl Urban), a másikon Homelander (Antony Starr) karakterével a középpontban. A két vezéralkat körül montázsszerűen ellenségek és szövetségesek sorakoznak, akiket egész biztosan látni fogunk a szeptember 4-én induló második szezonban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.