Hirdetés

Berombolt a Monster Hunter szinkronos kedvcsinálója

|

Milla Jovovich szörnyekre vadászik W.S. Anderson legújabb agymenésében.

Hirdetés

Frissítés: Időközben megérkezett a szinkronos előzetes, alant megtekinthetitek. 

Bár a népszerű videojátékot alapulvevő Monster Hunter eredetileg szeptember 4-re tervezett bemutatóját nemrég jövő áprilisig halasztották, a jelek szerint mégsem kell addig várnunk a nagyszabású szörnyvadászatra. Ez az információ pedig nem is érkezhetett volna megbízhatóbb forrásból, mint a most bemutatott első teljes előzetes utolsó képkockái.

Hirdetés

Az ízelítőből kiindulva az adaptáció telis-teli lesz nem túl barátságos szörnyekkel és eddig ismeretlen veszélyekkel, melyekkel Artemis hadnagy (Milla Jovovich) és egysége (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) egy hirtelen lecsapó, elképesztő erejű homokvihar után találja szembe magát egy olyan világban, ami a miénk mögött bújik meg. A túlélésért folytatott küzdelmük során Artemis csatlakozik egy rejtélyes férfihoz, a Vadászhoz (Tony Jaa), aki tudja, hogy kell felvenni a harcot a hatalmas és legyőzhetetlennek tűnő ellenséggel. A filmben kulcsszerepet játszik továbbá Ron Perlman is.

A Monster Hunter élére az 1995-ös Mortal Kombat és az egyre gyatrább színvonalú Resident Evil-filmek direktora, Paul W.S. Anderson került, és a rendezői feladatok mellett a forgatókönyvért is ő felelt. Ebből kifolyólag sejteni lehet, hogy valószínűleg nem ez a produkció fogja megváltani a videojátékos filmadaptációkat, mindazonáltal a mostani körülmények közepette örömteli hír, hogy az előzetes tanulsága szerint már decembertől jegyet válthatunk rá a mozikban.

Szinkronos: 

Feliratos:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.