Hirdetés

Best of 2010 - A legnagyobb pofáraesések

|

A tavalyi év nem szűkölködött eget-rengető eseményekben, volt okunk a falat kaparni, és bizony a föld felett is lebegni örömünkben, vegyük hát át közösen, hogy mitől volt hangos 2010.

Hirdetés

A legnagyobb pofáraesések: Zac Efron befürdött a Charlie St. Cloud-dal / Megan Fox-ot kirúgták a Transformers 3-ból / Eddie Murphy a Bölcsek kövére 3-mal próbálkozik / A néger Donald Glover akart Peter Parker lenni a Pókember reboot-ban / Nem Guillermo del Toro rendezi a The Hobbit-ot / A bombák földjén producere kijelentette, hogy minden torrentező idióta / Ashton Kutcher beszólt Robert Pattinson-nak / Jamie Foxx kapja a Kane & Lynch mozi egyik főszerepét / Jonah Hex állítólag folytatást kap / Törpök a mozivásznon / Rock Em Sock Em Robotok filmen / Zombivá alakul a Beatles / Film készül egy Facebook játékból / Elhasalt az Utolsó léghajlító / 3D-ben jön a Titanic / Edward Norton kiesett Hulk megformálásából / Wesley Snipes börtönbe került / Remake-et kap az Emlékmás / A Piranha 3D producerei beszóltak Cameron-nak / Film készül a Rubik-kockából és a Torpedó játékból / Még több Resident Evil folytatás / Időzsaru remake készül / Nem lesz Igazság Ligája film / Szabó Sipos Barnabás otthagyta a szinkronizálást / Matt Damon nélkül jön a The Bourne Legacy / PG-13-as kiadást szeretne a stúdió a Ridley Scott-féle Alien-előzménynek / Mel Gibson a Másnaposok 2 stábjába se kellett / Filmet készít Justin Bieber eddigi életéből Never Say Never címen / Zod tábornok nem kap szerepet a Superman reboot-ban / Uwe Boll elkészíti a Bloodrayne harmadik részét / Lefújták Emmerich új sci-fijét / Készül az újragondolt Piroska - Vérfarkasokkal és démonokkal / Mark Wahlberg vallomása: "Az esemény szörnyű film volt!" / A Disney nem bírja Jack Sparrow kapitányt / Rasszizmussal vádolták meg J.R.R. Tolkien-t / Két-Arc nem lesz benne a The Dark Knight Rises-ben / Még 4 Kung Fu Panda részt tervez a DreamWorks / Nem Jon Favreau rendezi a Vasember 3-at / Készül az Asylum-féle Thor! / Az amerikai rasszisták támadják a Thor-filmet / Kómába esett egy kaszkadőr a Másnaposok 2 forgatása alatt

Sokkoló mind, gyorsan olvassatok is vissza a mai és tegnapi termésért és a lelki megnyugvásotokért!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.