Hirdetés

Beszélgetés Millaval

|

Ki meri megszólítani Milla Jovovich-ot? A színésznő nemcsak gyönyörű, de veszélyes is: ezt már jónéhány filmben bizonyította, de persze a legemlékezetesebben A kaptár-sorozatban, melynek új darabja 3D-formában kerül hamarosan a mozikba.

Hirdetés

Addig viszont Milla Jovovich-csal  élőben lehet beszélgetni június 14-én, csütörtökön, magyar idő szerint délután öt órától. A körülbelül félórásra tervezett beszélgetésre a tervek szerint a rendező vagy esetleg egy filmbeli partnere is elkíséri a harcias színésznőt, és bár az eseményre egy New York-i moziban kerül sor, az egész világ részt vehet rajta. A neten élőben közvetítik a találkozót, sőt, bárki kérdezhet is, hiszen a jelenlévő rajongókon és újságírókon kívül egy chatboxon is megszólítható a rettenthetetlen Alice, aki a pusztulás után, az élőhalottak uralta Földön talán az egyetlen, aki még ellenáll a tönkretett világot maga alá gyűrő óriáscégnek… A beszélgetés a film magyar rajongói oldalán tudják követni az érdeklődők: http://www.facebook.com/pages/A-kapt%C3%A1r-Megtorl%C3%A1s/445656942111752 A képernyő azután sem fog elsötétülni, hogy a színésznő és a nézők hazamentek: a linken folyamatosan ismétlődik majd az eredetileg élőben látott félóra. Az eseményt a tovább mögött található videóval is lehet követni, tartsatok velünk!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.