Hirdetés

Star Wars - Az ébredő Erő: Betekintés a színfalak mögötti dokumentumfilmbe

|

Hirdetés

A Star Wars jelenséget talán mi sem magyarázza jobban, minthogy nem csak a filmet, hanem a DVD és Blu-Ray megjelenést is hatalmas várakozás övezi, amit a Lucasfilmnél nem győznek kihasználni. A minap még Jimmy Kimmel is viccelt azzal, hogy pár hónappal azután, hogy Harrison Ford nála promózta a filmet, most annak hazai változatát reklámozhatja (képzelhetjük egyébként, hogy Ford mennyire örülhetett neki). A Star Wars - Az ébredő Erő Blu-Ray változata temérdek extrát tartalmaz (a DVD totál fapados lesz), amelyen szerepet kap egy több részből álló, 2 órás dokumentumfilm, a film legaprólékosabb munkafolyamataiba engedve betekintést. Ebből érkezett most 4 darab 1 perces ízelítő. Az egyikben Rey karakteréről tudhatunk meg érdekességeket, pontosabban, hogy miért Daisy Ridley-t választották a szerepre, akinek a meghallgatásába is betekinthetünk. Aztán John Boyega a rá jellemző lelkesedéssel átváltozik 8 éves kisfiúvá, amikor először megpillantja az Ezeréves Sólymot. A legendás forgatókönyvíró, Lawrence Kasdan is elejt pár szót Poe Dameronról, valamint annak eredetileg tervezett sorsáról, aminek Oscar Isaac nagyon örül, hogy mégsem így lett, míg az utolsó kissé spoileres lehet azoknak, akik nem látták a filmet és nemis tudnak róla semmit (vannak még ilyenek?), ebben Adam Driver beszél Kylo Renről és a szüleihez fűződő kapcsolatáról. A Star Wars - Az ébredő Erő digitális formátumban április 1.-én jelent meg, a DVD és Blu-Ray verzió 5.-én fog - ezek természetesen külföldön - kis hazánkban pedig április 27.-étől kell keresni a boltok polcain, de a Blu-Ray verziót kizárólag a Media Markt áruházakban. https://www.youtube.com/watch?v=p4G11BHtudU https://www.youtube.com/watch?v=Lj55OeYrYHw https://www.youtube.com/watch?time_continue=82&v=MqOF3I2b6I0 https://www.youtube.com/watch?time_continue=66&v=1yZfwPIH3W8

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.