Hirdetés

Betekintő videó a Green Lantern Corpsba és a Suicide Squadba

|

Hirdetés

A DC filmes különkiadás keretén belül nem csupán a Batman Superman ellenről és az Igazság Ligájáról volt szó, hanem az épülő mozis univerzum többi eleme is terítékre került. A Suicide Squad új előzetesét szerintem már mindenki látta, aki akarta, úgyhogy most jó alkalom lehet megkukkantani azt a videót is, amiben a stábtagok beszélnek 2016 egyik legjobbjának ígérkező filmjéről. https://www.youtube.com/watch?v=WkG3u7uorzw Ezt követően Geoff Johns megerősítette azt, amit már régóta sejtünk: a Zöld Lámpások tagjai lesznek az Igazság Ligájának. A különálló Green Lanter Corps. filmet 2020-ban fogjuk megkapni, amiben a pletykák szerint Hal Jordan és Jon Stewart lesznek majd a főszereplők, ám arról egyelőre nincs információ, hogy mely színészek fogják életre kelteni a karaktereket. https://www.youtube.com/watch?v=E8nuAkm90Ag

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.