Hirdetés

Betörtek a Death Note film forgatási helyszínére

|

Banki információk mellett, néhány felvételt is megszerzett a rabló.

Hirdetés

A Netflix által készített Death Note adaptáció munkálatait egy bűntény akasztotta meg egy időre. Valaki ugyanis betört a népszerű manga élőszereplős változatának forgatására. Mindezt Adam Wingard-tól, a film rendezőjétől tudtuk meg, aki nem csak azt árulta el, hogy mit sikerült meglovasítania a tolvajnak, hanem azt is, hogy milyen üzenetet hagyott maga után.

Hirdetés

Legjobb tudomásunk szerint a Halállista biztonságban van, így senkinek sem kell féltenie az életét egyelőre. Viszont eltűnt egy adattáróló, amin néhány vizuális effektes jelenetet tároltak, valamint egy banki iratokkal teli mappát is ellopott a tettes. A rendező szerint a helyszínen egy "Itt jártam" feliratú cetlit hagyott a betörő.

Ezt követően Wingard a kiérkező rendőrökről is posztolt egy képet.

Nem ez lesz az első élőszereplős adaptációja a Death Note-nak, hiszen Japánban már négy film is készült Óba Cugumi története alapján. Ezek közül kettő dolgozta fel a mangát, míg egy másik külön L-el foglalkozott, a legutóbbi, tavaly bemutatott "Light Up the New World" pedig új szereplőkkel vitte tovább a történetet.

Adam Wingard filmje azonban az első amerikai feldolgozása lesz a gyilkos lista körül forgó eseményeknek, szóval a sajnálatos eset ellenére is nagyon várjuk, hogy végre egy előzeteset és egy bemutató dátumot szolgáltasson a Netflix.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.